Sunday, February 26, 2012

Macam Tak Percaya

Macam tak percaya pun, harus jugak percaya. Itu je mampu aku cakap. Dah dua minggu aku tak update blog. Serius? Apa kes? Bila baca blog kak D, maka aku abaikan je apa yang jadi. Kadang orang sakitkan hati kita bukan sebab dia sengaja kan? Mungkin sebab dia sayang, sebab tu perhatian dengan apa yang kita buat.

Makanya, abaikan yang sedih. Ambil pengajaran, maafkan jika terluka, mulakan hidup baru.

Agreement untuk jadi DC Sarawak aku dah sign. stok untuk DC pun dah sampai. Teruja? Lebih takut dari teruja.

Managing Director sendiri turun bawakan agreement, sekali buat discussion tentang produk dan company. Banyak sangat yang aku perlu belajar lagi.

Tak sangka pulak consutant untuk catalyst lecturer UNIMAS yang amik PHD tentang Virgin Coconut Oil di Jepon. Tabik spring oh! Anak dia yang doktor pun buat PHD pasal Virgin Coconut Oil cuma lebih menjurus dengan tulang.

Serius banyak yang aku nak share. Sikit-sikit ya.. Bukan sebab aku nak lakukan apa yang aku jual. Cuma knowledge yang aku dapat tu sangat rugi kalau tak dikongsi bersama. Nak beli atau tak, itu terpulang dengan masing-masing kan? Tapi aku percaya apa yang aku makan. Sama macam kamu. Sampai sanggup tu offer diri jadi duta. Sebab kamu guna dan kamu nampak kesannya macam mana.




p/s: Rindu semua. Akan ambil masa untuk jenguk semua.. LOVE!

8 kata-kata jiwang:

erolnukman said... BALAS

yalah oo...lamak gilak dah mninggal blog tok...apa2pun smoga bjaya!

Liyana said... BALAS

stok sy x abis2 dr hari tu... kdg2 ter miss sbb byk sgt supplement nk kena makan, so gilir2 vco pagi, mlm vit utk pregnancy, hehe

caiyok2! :)

Kathy Tuah said... BALAS

kmk pun jarang dah updated blog..huhu..

Anne said... BALAS

Just believe in yourself & believe that you can do it.
Good luck dik!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

gudluck amni!
semoga berjaya dalam bidang yang diceburi ni =D

Cik Amni said... BALAS

Dear Cikgu erol,
makasih... =) ktk salu jak update kmk rasa.. kmk tgk.. tp kmk sik tinggal jejak.. hehe...

Dear Sis Liyana,
vco baik sebab dia bila dimakan dan bertindah balas dengan badan akan menghasilkan asid yang sama macam susu ibu.. =)

Dear Sis Kathy,
busy kan.. mun kmk nang gago kerja luar jak.. hehe

Dear Kak anne,
thank u so much sebab selalu support! =)

Dear Wani,
amni turun KL mac ni. Jum jumpa lagi! Heheh.. thank u sweety.. =)

Chenal said... BALAS

Gud Luck..! Rejeki murah tahun 2012 tuk!

[sutera kasih] said... BALAS

teringin mok jd bisneswoman vco hehe

Newer Post Older Post Home