Friday, March 9, 2012

Perasaan Ini Pelik..

Pagi tadi terbangun masa subuh, tengok ada SMS dari kamu. Just cakap good night. Tiba-tiba senyum lebar. Selalu tengok ada misscalled je. Tapi pagi tadi ada SMS. Sebetulnya aku dan kamu jaranggg jarannggg dan sangattt jarangg nak SMS. Call pun bila perlu. Kalau ada pun lama, sekali sekala bercerita panjang. 

Perasaan ini pelik. Dapat SMS dari orang yang kita minat memang macam tu kan.

Kadang cukup dengan SMS, jaga diri baik-baik.. Sweet dreams.. sleep tight.. tiba-tiba ada perasaan dunia ini ana yang punya. LOL! Dapat SMS macam tu pun dah boleh buat senyum memanjang sehari suntuk. 

Itu aku.

Lagi pelik, walaupun ada yang baik-baik giler dengan kita, belum tentu lagi kita akan suka. Kadang-kadang yang layan tak layan kita tu la yang best dikejar.

Itu aku.

Kamu?

12 kata-kata jiwang:

Lizzie Yasmin said... BALAS

Tersenyum jugak bila ingat jadi kt diri sendiri. :D

~AmyLiana86~ said... BALAS

sama la kita..hihi

Namee Roslan said... BALAS

untungnya. hehe. biasalah, perasaan kasih kat pasangan tu. cewah :)

Azizah Alwi said... BALAS

Aigoo.Kmk pernah rasa macam ya.Kinektok.ehem.ehem.

aleen aiden said... BALAS

Lagi pelik, walaupun ada yang baik-baik giler dengan kita, belum tentu lagi kita akan suka. Kadang-kadang yang layan tak layan kita tu la yang best dikejar.


dan itu membuatkan aku cukup untuk rasa bersalah setiap kali dia baik dengan aku. ahhh!

Muhammad Saiazuan Norhalik said... BALAS

untong la~ hehehe

tia said... BALAS

waaaa! tia tak boleh mcm tu. tiap hari kena ada call n text dari dia! klu xde confem merajok!

[sutera kasih] said... BALAS

hehe kmk pun cmya juak..even dpt msj org madah agk simple, tp hati bebunga2 dh hehe

khairunnisa ♥ said... BALAS

Assalamualaikum amni,
waa.. sweet =)
hihi.. nang best mun dapat sms darinya
mun bangun tdur, senyum jak aie..

hihi.. jaga dirik..

labulabi said... BALAS

ayat last ya best.teringat la masa keja kompeni dolok.hehehe.masih teringat kmk kata2 kawan sama keja."dikumpul seratus org pun macam kita tok pok.lom tentu nya mok nangga."owh tidak!!!

Oshin said... BALAS

kalau jenis jarang dapat SMS tapi bila dapat mesti senyum je kan...oshin pernah alami situasi nih...senyum sorang2 je sepanjang hari hahaha

LIA AZMAN said... BALAS

hahaha memang betol pun.

Newer Post Older Post Home