Friday, March 9, 2012

Aku Wanita.. Punya Hati Nurani...


Ini soalan dari entri yang ini. Baru semalam kan? Eh?

Pertamanya aku bukan bro. Hiks.. Ni baca entri just tengok video yer bro? =D

Keduanya, memang tu gitar klasik. 

Ketiganya, yer, tali nylon, classical guitar. 

Nak lebih infor, gitar tu hadiah yang aku bagi sebab kamu dapat masuk ASWARA. Cukup supportive tak? Hahaha.. Padahal aku lah manusia beria tak nak kamu ke ASWARA kan? Alih-alih, bila kamu dapat, aku pulak lebih-lebih bagi hadiah. 

Perasaaan ni pelik. As long as orang yang kita sayang tu happy, kita akan mudah nak ketepikan perasaan sendiri. Kan? Jangan tipu tak mengaku. Hiks.. 

3 kata-kata jiwang:

Namee Roslan said... BALAS

bro ? haha. ni mesti bukan pengikut setia blog ni. hehe. saya dulu pun ingat amni bro gak. hehe

~AmyLiana86~ said... BALAS

ye btul..kita akan pk tunang kita dlu dr dri kita..huhu

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

ok meroyan kalau sebut pasal gitar! hehe
amni! nak gitar jugakkk plss :)

Newer Post Older Post Home