Monday, March 19, 2012

Surprise lagi..

Lama giler kot tak update blog. Serius banyak benda nak kena settle seminggu dua ni. Syukur, hari ni dah masuk balik office walaupun memang dah maklum minggu ni dan minggu depan confirm pengsan, tapi sekurang-kurangnya dah lega sebab dah jumpa kamu. Eh?

Last weekend, sampai malam tadi, aku ke KL.. plannya untuk meeting DC seluruh Malaysia. Sambil menyelam minum air yer tak. 

Meeting di Nilai, Negeri Sembilan. Jumaat malam tu dah risau sebenarnya macam mana nak ke Nilai dari LCCT. Bukan sebab tak reti. Tapi risau sebab dah lewat malam aku sampai. 

Tau-tau, bila on hp masa sampai LCCT, kamu bagitau kamu dah ke LCCT nak jemput aku. Wallaaaa... suka tau buat last minute decision. Kamu cakap kamu risau aku tak tau nak ke Nilai macam mana.

Sekaliiiii... bos catalyst call, cakap dah dalam perjalanan nak jemput aku. Masa tu tau dah kamu dah nak sampai LCCT. Ha sudah! Bos dah gelak bila aku cam segan je kan cakap aku ngan tunang. Mujur boss paham. Tapi dia cakap, tunggu jugak dia. Thank u boss!

Esoknya meeting, kamu join sekali. Sangat best dan selesa dengan pihak catalyst. 


6 kata-kata jiwang:

Oshin said... BALAS

sukanya dia hihi

aliesha kirana said... BALAS

amni! sori tau, hr tu xsempat ketemu, AK mmg xsmpt langsung nk belek phone, sign buku dr kol 12 smpai kol 5 ptg. huuuuuu.

Kathy Tuah said... BALAS

wah, bestnya dapat surprise macam ya ^^

Bui Junaidi said... BALAS

RINDOK ATI EH..HEHEHE

d_tieah said... BALAS

Yerdehhhhhhhhhhhhh.. Kaktok jadi bisneswoman..

Cik Amni said... BALAS

dear d_tieah,
memang dah pun.. err..

Newer Post Older Post Home