Wednesday, March 21, 2012

Testimonial Virgin Coconut Oil

Kerja sangat banyak. Tapi sambil cari bahan, aku sempat belek-belek cari pasal Virgin Coconut Oil. Ni testimonial dari omputih. 
Klik untuk lebih jelas

Nak dapat lebih info, baca di SINI

Theresa ni cakap, dia amalkan VCO dia boleh kurangkan berat badan dia. Lepas tu dia rasa penuh bertenaga. Dia lebih fokus dalam apa yang dia buat. Mood swing tak de, lebih stabil walaupun masa PMS. Yang paling menarik, suami dia puji kulit dia lembut dan dia tak pakai lotion pun sejak dia guna VCO. Amazing kan? Omputih dulu dah tau benda ni. Kita sejak 5 tahun kebelakangan ni je.. erm.. Nice!

4 kata-kata jiwang:

[sutera kasih] said... BALAS

deng, bena ka mulai april tok if mok jd agen vco, mesti beli brg vco sampe 300? then after ya 150..bena ka?

d_tieah said... BALAS

Lom juak kmk mencoba.. Insya Allah mun da rezeki lebih y not.. Hehehe.. Janji x pahit..

Cik Amni said... BALAS

dear yann,
aok, mena.. start 1 april..

dear dtieah,
sila jak.. ;)

hani apandi said... BALAS

kmk lama dah sik telan vcoo.ria beli ngan ktk abis d makan, hasilnya kmk sik cepat lelah & kakak mek siap tanya "dah x bjerawat gik muka, pake apa?"heee.tapi now, abis stok & lama dah x makan timbul gk jerawat huuu

Newer Post Older Post Home