Sunday, March 4, 2012

Semangat Yang Hilang

Badan sekarang sangat sakit. Sedari pagi tak banyak yang aku buat. Rasa macam nak berehat lagi. Mungkin sebab hujung minggu sibuk jumpa customer, buat discussion dengan agent dan stokist. Juga sibuk ke sana ke mari yang akhirnya menghasilkan ini.


Plannya cuma nak buat meeting dengan agent dan stokist. Tapi bila tambah tolak kawan-kawan semua, peserta berkemungkinan akan menjadi agak ramai. Agak ramai la kan kalau 20-25 dalam jangka masa yang sangat singkat nak buat preparation. Program insha allah akan buat dalam masa dua minggu dari sekarang. 70% dah siap. Tinggal lagi confirmation dari peserta untuk order makanan dengan cathering. Kalau larat mungkin nak buat sendiriiii.. macam laa kannn....

Siapa-siapa yang kat Kuching, pengguna VCO dan produk catalyst, dijemput untuk memeriahkan program jelajah ni. Jom laa.. Sila SMS amni untuk confirmation k, 016-8789437.

Tadi kamu call,

Kamu : Dah makan ke? Saya baru nak makan...

Aku : Dah. Tapi tak de selera. Makan sikit je.. badan sakit..

Kamu : Iyer? Makan VCO dear..

Aku : LOL!

Memang part nak mengusik nombor 1.

6 kata-kata jiwang:

gadisBunga said... BALAS

musim demam juga sekarang ni.

bykkan berehat dan minum air masak ye..

labulabi said... BALAS

kmk pun semangat yang hilang juak tok.x tauk pa entri nak polah. :(

khairunnisa ♥ said... BALAS

banyakkan berehat amni :) mek lom try lagik VCO tok.. wuwuwuw T_T

.sweet-ants. said... BALAS

wahh amni makin aktif ya skrg dgn catalyst

Terbang Bersamaku said... BALAS

jaga kesihaatn diri kamu baik-baiye amni..walaupun sibuk buat bisnes, kesihatan harus diutamakan..jgn lupa mkn ubat ye..semoga cepat sembuh..=)

Namee Roslan said... BALAS

ahaha, nakal amir. saja nk ajak awak gurau ye. jgn makan sikit..nnti jatuh skait pulak amni :)

Newer Post Older Post Home