Friday, March 2, 2012

STOKIST VCO CATALYST SARAWAK DAN SABAH

Semua sedia maklum Virgin Coconut Oil ni sangat banyak khasiatnya. Kalau kita search pun, banyak sangat jurnal pasal Virgin Coconut Oil ni. Cuba seacrh VCO dan HIV/AIDS. Dipercayai VCO boleh merawat pesakit HIV/AIDS. Tapi oleh kerana dia kategori supplement, maka dia tak boleh diumumkan sebagai ubat penyembuh HIV/AIDS. Jum baca sini, kisah benar di Indonesia. Selain daripada ni, banyak lagi khasiatnya yang lain. 

Ramai tanya. Tak tau nak cari kat mana produk catalyst terutama Virgin Coconut Oil kan. Kat semenanjung memang merata. Tapi kalau kat Sabah dan Sarawak, memang susah nak jumpa. Market luas, peluang besar, sebab catalyst ni masih lagi fresh. Sebabnya, kat sabah dan sarawak memang stokist sangat sikit. Lastnya semua orang beli kat Semenanjung. Satu sebab nak jadi stokist ni sangat ekslusif. Orang apply, tapi HQ akan tapis balik. Kalau awak dapat tu maksudnya awak memang sangat layak! 

Yang bestnya jadi stokist ni, kita akan dapat keistimewaan untuk beli dengan harga pukal.  Lagi, stokist ni sangat ekslusif. Kat satu-satu kawasan sangat terhad. Yang untungnya, awak nyer persaingan akan kurang la kan? Yang lagi satu, awak boleh lantik agen awak sendiri jugak. Jadi lebih senang nak bergerak. Dan catalyst BUKAN MLM. Kalau marketing awak bagus, awak akan dapat lebih. Kalau awak rajin, yang untungnya cuma awak. Maksudnya awak bekerja untuk diri sendiri. 

Berikut adalah senarai harga produk catalyst dan senarai harga jual kepada pengguna.



Ok, kat mana tempat yang perlukan stokist ni. Siapa cepat dia dapat la kan? 


Selain dari tempat ni? Dah ada stokist. Contoh macam Kuching, Miri, Limbang, dan Kota Kinabalu, semua dah ada stokist. Dan kalau ada daerah kecik-kecik dari atas ni, kita terus sub pada stokist berdekatan. Contoh Tanjung Manis memang tak de, sebab kita letak stokist di Sarikei. Tapi semuanya bergantung kepada keperluan suatu hari nanti.

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang macam mana nak jadi STOKIST ni, boleh direct call or SMS Distributor Catalyst SARAWAK, Kartini Sulaiman - 016-8789437 atau boleh email dengan dia, kartini.eprkca@gmail.com. 

Tempat terhad, siapa cepat, dia dapat kan? Terima kasih. 

12 kata-kata jiwang:

[sutera kasih] said... BALAS

aiiiee tmpt kmk papar lom ada stokist !! huhu

Liyana said... BALAS

wah dh makin maju, cayok2 :)

Cik Amni said... BALAS

Dear Syaza,
sik mok apply? jom!

Daddylicious said... BALAS

peh ini sudah bagus...:)

ILA HonEyBuNNy said... BALAS

wahhh...

ila sejak habis stdy kadang2 ja neh mkn VCO...kena mkn balik neh..ehheh

PinQib said... BALAS

kite tengah makan suplemen lain.. taknak clash.. kalau x memang da lama amek VCO ni

Namee Roslan said... BALAS

makin maju. Alhamdulillah :)

Juliet_iRa~" said... BALAS

hee..sll dah skip mkn..wuuu

CikAnyss' :O said... BALAS

gud luck berbisnes kak ..
btw i'm new here yeah ,, alang2 dah masuk saya follow je terus ,jemput follow saya gak law sudi. peace :D ehehe .

Cik Nurul said... BALAS

tak pernah amek VCO ni lg.. -.-

CH BEAUTY CARE said... BALAS

assalam.. masi bole ka jd stokis area tawau? kalau bole,bole x terangkn prosedurnya.thnx...

CH BEAUTY CARE said... BALAS

assalam.. masi bole ka jd stokis area tawau? kalau bole,bole x terangkn prosedurnya.thnx...

Newer Post Older Post Home