Friday, February 11, 2011

Berusaha Untuk Tidak Bocorkan Rahsia

Belum sempat nak approve komen sebelum ni. Merajuk dan Marah Itu Berbeza. Nak sambung cerita apa jadi malam tu lepas balik rumah dengan As.

Malam tu, merajuk! Sebab kamu tak de langsung SMS dan call. Errr... lama giler tunggu kamu. Tertido. Tak tau pukul berapa, aku terbangun dengan deringan hp. Lagu "Cant Smile Without You" yang kamu nyanyi. Dah tentulah itu kamu kan?

Aku : Kat mana?

Kamu : Dah bis exercise sayang...

Aku : Lewatnyaaa....

Kamu : Eh?

Aku : Yer laaa... pukul 4 pagi dah....

Kamu : Ha? Pukul 1 la sayang... Mengigau ya?

Aku : (tengok jam) Laaa... ye ke...


Kamu : (gelak berabis)

Ni merajuk punya pasal. Amik ko! Nak merajuk sangat!




Tadaaa... Sebab yakin dan percaya 2 3 hari ni kamu takkan bukak blog aku, jadi aku berani nak letak gambar kat sini. Ni la dia. Malam tu aku keluar sebab nak belikan kamu hadiah. Hadiah yang dapat dari idea As yang nak belikan something untuk kawan dia. Alih-alih aku je beli.

Untuk Valentines Day ke? Serius aku tak teringat langsung hari tu. Ni beli sebab teringat kamu. Bolehhhh?? Dah post semalam. Mungkin akan sampai pada 14 Februari 2011. Valentines??? Errr....








15 kata-kata jiwang:

d_tieah said... BALAS

Wasehhhh..
Post hadiah..

Ms. Dyla Qistina said... BALAS

sweet nye anda :) semoga kekal insyaallah .. amin.

A.s.t.i.n.a said... BALAS

pdhnya hadiah bdaynya next year.. berik awal...

ardinihumaira said... BALAS

no valentine tau dear.. ;) anggap hadiah je... ^__^

dLa said... BALAS

weeee nanti abg syg die dpt adiah laa. ekeke

niDa said... BALAS

bukan valentines.. hadiah tuk tersayang bila rasa sayang.. kan?kan?kan? wallaa.. cover jap!! haha..

erolnukman said... BALAS

wahh..pa hadiah ya?hehehe...

Hanis MY said... BALAS

ahauuwww sweeetnyaaa belie pressie! me like pressie hehe...

Amni kalau dh ada kat sini take maknanya nk belajar buat makanan jepun makan kat kedai senang byk pilihan mana2 pun ada hehe.. atk sbr nk tgk korang kawen haha apekah?? semoga dipanjangkan jodoh kalian

ee beli adiah ape tu? gile kepochi haha...

ctfazirah said... BALAS

hik3 mesti 'kamu' ya akan terkezut o...tetiba dapat hadiah dari 'aku'...hik3...when in love have lot of surprise..memang syok....

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

phewit...hehehehehhe.apa dalam ya tek?

alexa yussida said... BALAS

agak2 nye ape dalam kotak tuu ye:)

qyqa said... BALAS

ha kak,ada apa kat dlm tuh????
ni nak tau nih..hehehe
sweet tau

white rose said... BALAS

akak nak jugak...
beli laaa...

dUrRaNi said... BALAS

waaa...switnyaaa.....

farishahumaira said... BALAS

weh.. ape cerrr? adiah kawen aku bile pulak?

Newer Post Older Post Home