Friday, February 11, 2011

Rahsia

Pagi ini cuaca baik. Hati pon banyak senang wooo.... Ni yang rajin gila nak pergi bocorkan rahsia sendiri. Kalau blogger lama yang selalu singgah sini, memang tau dah persoalan orang selama ni pasal aku dan kamu. Banyak kali orang tanya pon aku tak ajwab. Bukan apa, aku tak nak ada apa-apa persepsi. Biarlah masing-masing berifkir kan? Aku hargai semuanya. Ni Sis VIVIAN yang taq. *sigh*


1) Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?

- Handphone, laptop, kereta, gitar, jam tangan, cincin, gelang <---kalau tak de kat depan mata,siap la boleh ngamuk satu rumah. Eh?


2) Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?

- Nasi + ulam + telur masin + sky juice = RM3.20. Lunch semalam


3) Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

Tema Putih-Biru

- Akad - kuala lumpur, zawiyah.

- Family sebelah aku - di rumah aku

- Majlis sebelah kamu, kat rumah kamu, hari yang sama

- kawan-kawan - Pustaka Negeri Sarawak

Membazir eh?


4) Adakah korang sedang bercinta sekarang?

- Mungkin! Yang saya tahu, saya sedang berkasih sayang.


5) Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

- Hingga Syurga, Aminnn...


6) Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?

- Bercinta Hingga Syurga


7) Namakan orang yang betul-betul korang nak dalam hidup korang?

- Mohamad Amirullah Bin Jahari


8) Adakah korang basuh baju korang sendiri?

- Tak! Wahahaha... Gila pemalas!


9) Di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?

- Jepon!


10) 5 lagu yang paling suka dan selalu dengar?

Cant Smile Without You - Ringtone Untuk Kamu

Fly Me To The Moon - Ringtone untuk semua orang

Jam Putih

Street People

Juwita Hati


Semua dalam bentuk video yang kamu nyanyi. Lalala... Kemaruk sangat kah? Gila!


11) 5 blogger yang korang nak tag?

Dla

Tia

Rose

Sis Astina

Sweet Ants

Haaa.... Jangan nak ngelat! *wink*






6 kata-kata jiwang:

VIVIAN said... BALAS

good! pemalas..hahhaah <---ktk mpun madah gia..

A.s.t.i.n.a said... BALAS

Aihh apa ta kitak ya.. maka kamek tag kitak.. ditag nya mek balit.. sob sob T_T beberapa hari yang lalu...

Yang mek ngkah Amni gerek kamuuu ya ehh..

♥Ismi Huda♥ said... BALAS

x kemaruk tp kemaruk.. erkk.. hihi.. ng indahny dunia bercinta.. hanya kita berdua.. lalalaa~ hikhik..

biru-putih.. suka suka~! :)

bila majlis ya kak? hehe..

dLa said... BALAS

eh dla tu nme sye ke? :P

Engku Sofea said... BALAS

wah semoga berkekalan ye :)

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

ada kmk dengar semua lagu3 ya..hehehe..best juak...

Newer Post Older Post Home