Monday, May 16, 2011

Amni Bukan Amir AF9


Masuk je office, aku tengok, semua senyap sepi. Sabar je la. Majoriti budak-budak office skang ni cuti. Aku baru ingat esok public holiday. Adoii.... Sangat bosan. Banyak oh kerja. Tapi hilang semangat plak bila semua macam mood holiday. Senior aku pun masuk lambat hari ni. Boss besar apatah lagi kan?

Bila aku update pasal aku dan kamu, yang part mengada-ngada lebih tu, bukan main banyak komen. Banyak la kan kalau lebih dari 10 kan? Ahaaaa..... Terima kasih tau komen nya. Terima kasih doanya. Tapi aku tak dapat la nak update selalu cerita macam gitu. Kalau aku rasa tak melampau, aku tulis ya. Sebab bukan semua pun suka baca entri jiwang kan....

Oh ya... menjawab persoalan. Ada yang tanya pasal aku ni Amir AF9 ke? Untuk pengetahuan, aku bukan Amir AF9. Aku adalah peminat tegar Amir AF9. Errr... boleh ke jawab macam tu? Betul-betul. Aku bukan Amir AF9 sebab aku perempuan. Hee.... jangan salah faham tau. Yang kat dalam video dalam blog ni, ya, itu betul Amir AF9.

Dikesempatan ini, aku nak mintak maaf banyak-banyak sangat pasal mesti ada yang perasan aku hilang kat facebook kan. Ni semua atas permintaan kamu untuk menjaga privacy kamu sebab dalam facebook tu kan mulut aku cam puaka sikit eh?? Maaf sangat. Apa-apahal, kita borak kat blog ni je ya.

Till then, jumpa lagi 1 jam dari sekarang. Yeahh!


5 kata-kata jiwang:

fLo said... BALAS

apa bleh buat taik kambing bulat2 la..hhehehehe..

memang ade mulut mcm puaka...kuikui

Eien Mohmad said... BALAS

yeahh! kdg2 dwg yang tak kenal neh kena remove sb ada yang setengahnya stalker terhebat (:

kata kila said... BALAS

ada fb ka amni. add lah aku. sob sob

Jue said... BALAS

ofis ku rami org tp jalan raya dpan ofis KOSONG! hahaha
sik sbr mok cuti sok
wuahahahahahahahahahahahahahahaha **cramp mulut tetak**

[sutera kasih] said... BALAS

alaa..rindula pastok nk baca kesah jiwangs2 huhu :P

ok2, sik hal..kmk fhm, hehe blog ktk ada juak mun rindu ngn ktk amni :P

Newer Post Older Post Home