Tuesday, May 24, 2011

Kurus Kerana Bawak Kereta

Tadi lunch ngan adik. Dalam perjalanan balik, dekat traffic light, terlintas kat fikiran sesuatu yang dah lama aku nak bagitau adik,

Aku : Bawak kereta ni buat akak kurus...

Adik aku : Hah? bwak kereta boleh kurus? teori mana?

Aku : Yer la.. gerak sana sini.... letih tu yang jadi kurus...

Adik aku : *gelak besar* kalau macam tu, laki adik bawak kereta yang jauh giler tu kenapa tak kurus? Kak Nor pon bawak kereta jauh hari hari-hari tu cam makin gemuk je...

Aku : kak nor dulu kurus apa...

Adik aku ; sekarang dah gemuk...

Aku : Memang la orang bawak kereta boleh jadi kurus apa....

Adik aku : Yer la... yer la... bawak kereta memang boleh jadi kurus... kalau driving jadi gemuk kan?

Aku : Haaa.... tu la... akak hari-hari bawak... bukan driving....

Adik aku :*gelak berabis* cover line..... Cantik........




p/s ; Serius aku rasa berat badan aku turun sebab letih driving sana sini.

6 kata-kata jiwang:

[sutera kasih] said... BALAS

bawak kereta & driving kreta berbeza hehe

amal said... BALAS

aah , betul ! letih plus penat kann drivingg , fizikal n mental. nk fokus lagi. hehe. tmbh amal klu kt umah ja drive , kmpus tak. so, tak selalu sangad laa drive , sekali drive penat bagai , blek2 tido terus , HAHA.

btw , follow sini :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

nak bawak kereta jugak la..hahaha..nak kurus jugakk! tlg.haha

dLa said... BALAS

Hahaha. lawak! ptot dla pun kurus sbb sllu wak kete :P

Tina Johari said... BALAS

yah. cuba la kmk macam ya juak o. hari2 drive g skolah, alu kurus. rindok ati. hahaha

ainz said... BALAS

kalau driving moto,agak2 kurus x?hehehe... ;p

Newer Post Older Post Home