Saturday, May 14, 2011

Menggelupur Kena Panah Petir


Pasal entri Hentam Orang Sampai Sakit Jantung tu, aku memang buat bodoh je ngan budak popuan tu. Dapat apa kan kalau aku approve. Dan dapat apa jugak kan kalau aku layan orang macam tu. Cukup la blog ni aku jadikan tempat untuk meluah rasa. Tu pun kalau dia baca, agak-agak makan dalam owh? Boleh menggelupur cam kena panah petir ke? Gila jahat mulut tunang kamu eh?

Oh yer.. ada yang tanya kenapa aku tak letak gambar aku kat dalam blog, facebook and twitter aku. Hem.. nampak macam aku tak confident dengan diri sendiri ke? Bukan. Sebab aku tak lawa? Juga bukan walaupun hakikatnya memang aku tak lawa sebab aku comel sikit dari kamu. erk???? Jangan muntah dulu. Baca entri aku sampai habis. Sebab aku rasa best? Juga bukan.

Senang je sebab nya. Sebab aku memang tak nak orang kenal aku dari tengok gambar. Biarlah kalau nak kenal, terus face to face. Baru la awak boleh menilai aku macam mana.

Memang kalau dalam blog, facebook, twitter, macam banyak cakap. Tapi bila dah jumpa depan-depan, aku jenis yang lebih senang diam. Kalau tak de benda nak cakap, baik lah senyap kan? Sampaikan Laika AF9 tu soh aku bercakap sebab aku sangat senyap bila lepak ngan dorang Ahad lepas. Bila Raqib cerita pasal kamu ni sifoo dia pon aku sengih-sengih je. Budak-budak mengusik pun, paling lebih aku buat pun, gelak je. Nak menyampuk memang tak lah. Senyum je. Wahseyh. Tapi serius budak-budak AF9 yang terkeluar ni sangat friendly. Especially Miza la. Banyak yang aku borak dengan dia. Raqib boleh tahan jugak banyak cakap owh!

Hoiiii! Ke laut dah cerita aku. Jumpa lagi dua jam. Adiosss!


6 kata-kata jiwang:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

amni! ni memang gigih buat entry nak up nuffnang ni..haha..kipidap! eh eh kemsalam azri bole? hahaha :)

*kidding

Eien Mohmad said... BALAS

wahh! mmg taklaa kan nak layan og yang cyesshitt annoying (:

betul betul (:

sejujurnya nampak laa yang bila berkawan tuh ikhlas,

(:

Zura said... BALAS

berdiam itu lg baik dr ckp merapu2..betul amni...kite serupa..dlm blog je cm becok wal halnye pendiam...

Jue said... BALAS

ada juak org camya
gago jak ngan hal org lain
i would call them attention seeker
hahaha
lalek jak ngan org camya
hehehe

Amni said... BALAS

Dear wani,
hahahah.., dah tak semangat sejak blogpsot prob hari ttu.. huhu.. okey, t die dah kua, amni kim salam.. tu pun kalu jumpe eh... =P

Dear Eein,
tu la... memang takkan layan pon.. wat sakit ati jew.. huhu...

Dear Zura,
t kite jupe eh! Nak tengok camne la orang pendiam ni bila berjumpa.. hehhehe...

Dear Ju,
nang lalek jak.,.. angol.. pa tah dapat mun kedak ya...

aqilah zulkefli said... BALAS

best nye org 2 dapat jumpe raqib...huhuhuh
btw mmg kamo x byk ckp pon...senyap je.... :) tb3 miss kamo sgt3....

Newer Post Older Post Home