Tuesday, May 31, 2011

Tak Pernah Lagi Dibuat Dek Orang

Tadi tempat yang aku temaph coklat untuk birthday kamu hantar gambar. Serius aku tak sabar nak tunggu esok. Birthday kamu. Terus ke wall facebook kamu, dan cakap,

Aku : Cant waittt.... *sigh*

Kamu : Untuk apa?

Aku : 12 tengah malam.... hopefully ada orang call... err....

Terus kamu PM aku,

Kamu : Nape b?

Aku : Tak de ape la...

Kamu : Tak paham la...

Aku : hint nak soh orang call tengah malam...

Kamu : Awak buat apa tengah malam? ishhh! huh! *ni dah guna perkataan awak ni macam geram je nada*

Aku : grrrrr.... birthday abang lah....

Kamu : ehhhhh?

Aku : Confirm ramai orang call abang tengah malam nanti... Orang nak abang call kite...

Kamu : Esok 31 ke?

Aku : Benciiii....

Kamu : hahahah....

Aku : Nyesal bagitau....

Kamu : Tak perasan!

Aku : boleh? call tengah malam?

Kamu : okey...



Memang tak pernah dibuat orang kan? Tak ingat birthday diri sendiri. Dah tu nak birthday boy call aku. Apa daaa....

p/s : Ni salah satu hadiah. Terima kasih yang bagi suggestion kat SINI. Telah dipertimbangkan.

18 kata-kata jiwang:

miss afifa said... BALAS

coklat ke cupcakes? mcm cupcakes la..comel la...yg penting tulisan warna biru turqoise tu cantik..hehehe..

Hanis MY said... BALAS

soooo sweet ok...amni n en amni sgt2 romantika hehe comel jek..omedetou in advance utk kamu amni k...

Bluewendy said... BALAS

hihi..sweet surprise dear..=)

Faaein Talip Roy said... BALAS

wah.... bestnya cokelat itu... nakkkk.. hehehe..

memang tak pernah dibuat orang.. patutnya.. amni lah call dia... huhuhu..

.sweet-ants. said... BALAS

ololooo comelnyee syg nk mkn lah camni... hepi besday mirul ;)

Cik Eka said... BALAS

fuhyoooo amni..romantik gitew....hehehehe,erm eka tak bagi lagi hadiah untuk fizy...nanti kot..hehehehe

ape2 jer said... BALAS

kamu la call dia ekeke

Khairul Atikah @ Cik Yuki said... BALAS

heee comelnye adiahh..

Cik Ezy said... BALAS

haha..
besday sndiri pon xingt..
macam2 hal..

beautiful_rose said... BALAS

hahahha aku selalu je lupa birthday sendiri.selalu ada orang ingatkan abru aku macam blur jerk...

pape pon happy birthday mirul....
wah cantik hadiah tuh.

mye said... BALAS

nice!!..
hehe

~AmyLiana8886~ said... BALAS

sweet la korang..

khairunnisa ♥ said... BALAS

sweet ^_^ Happy becoming birthday to "kamu". moga dia selamat dunia dan akhirat. Ktk juak amni. Happy happy selalu okeh? Amin ^_^

Ain Zulaikha said... BALAS

sekarang dah pukul 12.14 mesti tengah gayut kan? hehehhe tak nak kacau lah hehehe

Amni said... BALAS

Dear MA,
bukan cupcakes tu dear.. serius coklat... hihi...

Dear Sis Hanis,
thanks akak.. hihi... seronok die.. tu dalam bahasa jepon yerk? hihi,, nanti nak p taman bunga yang akak ngan encik husben pegi tu.. RM11.. hehe

Dear Bluewendy,
tgk esok, menjadi ke tidak.. hihi.. dia tak dapat online.. so die tak tau la ni.. Haha...

Dear Faaein,
hahahhaha... memang akhirnya amni kena call die sebab jam die tak de bateri.. lalala....

Dear Zura You,
hihi,,,, thanks bagi pihak die... boleh cakap terus kat wall fb die jugak kan? hihi


Dear Cik Eka,
ada lagi hadiah lain yang belum bagi... serius susah ati sebenarnya tak tau nak bagi apa hari tu.. haha...

Dear apa2 aje,
hehehe.. saje nak die call...=P

Dear Cik Yuki,
hihihi... suka tengok coklat tu... hihi

Dear Cik Ezy,
tak ingat tarikh tu la ajdinya.. hahahha...

Dear rose,
lupe tarikh kan sebenarnya? orang ckp, kalau lupe tarikh ni umur pendek..erk? hahahaha...... thanks dear...

Dear mye,
hihi... lama tak nampak.. baru nampak balik... thanks dear...=)

Dear Amy,
hihi... sweet yang boleh buat org annoying... =p

Dear nisa,
thanks bagi pihaknya dear.. =)

fadh leyanie said... BALAS

sweet hadiah tu..jarang org nak lupa bfday dia sendiri..

lalink7 said... BALAS

happy bornday kepada beliau..smoga pjg umur dan cpt2 kawen..hehe =)

Hanis MY said... BALAS

amni...dtg ler cini nanti kite foto2 kat taman bunga tu... cinta hati takmo g i boleh g dgn u hik2...

Newer Post Older Post Home