Saturday, June 25, 2011

Cantik Menarik Tertarik Kau Memang Debooomm!

Beberapa hari lepas ada kawan blogger offer nak buatkan header blog untuk aku. Memang aku dah lama nak impikan ada header sendiri ni. Cumanya aku nak yang sangat simple dan tak menyesakkan mata aku dan memberatkan blog aku. Jadi, bila ada kawan ni offer, terus je aku setuju. Dah aktif blogging, macam tak best plak bila header masih jugak tak de kan....

Naa... ni dia header baru aku. Simple kan? Tapi cukup dengan kriteria yang aku nak. Tak menyesakkan mata,. tak terlalu fancy. Yang bestnya kawan yang buat ni kan, dia reti design template jugak. Antara template yang dia design sekali ngan header, blog yang INI. Terus ke sana nak tengok simple + comel tak blog tu. Hiks.. Sweet kan? Aku suka sangat-sangat.


Ada sesiapa nak tempah header atau nak design template? Boleh contact SOLEHAH. Klik pada nama dia akan bawak terus ke blog dia. Jommm! Harga boleh bincang. Tak mahal. Serius. Sigh.

15 kata-kata jiwang:

dLa Suri said... BALAS

simple but nice ;)

Cik Eka said... BALAS

comel..eka suka baca ayat yg atas tu..suka suka

Cik Eka said... BALAS

amni..dalam banyak2 template amni,eka suka yg ni..muzik biru ni..tak tau napa....hehehe

beautiful_rose said... BALAS

wahhh...sudah ada header sendiri ye...akhrnya =p

ainz said... BALAS

simple n smart.. :)

nawal addina said... BALAS

waah , nak 'try' laa :)

*Vivilicious* said... BALAS

ptt la byk tga refferal link dari ktk..padu ktk jual link kmk dlm sitok..yerr..haha thanks!

Lieyda said... BALAS

cantek.saya pun nk tuka jgk la header

Bui Idzra Ryn said... BALAS

tok pertama kali bui dtg jd bui x tauk camne rupa header lamak ktk,tp header tok best..ada kata2 jiwang..hihi

NuSaNa NoSa 91 said... BALAS

cantik la.. skrg ni musim org tukar header ke?? huhuu~ T_T

Amni said... BALAS

Dear Dla,
kan? hiks.. suka...

Dear Cik Eka,
amni pun.. hiks... thanks dear...=)

Dear Rose,
harussssssss! ni pon orang offer.. kalau aku carik sendirik, memang tak la...=p

Dear Ainz,
betul3!

Dear NA,
cuba jangan tak cuba.. heheh...

Dear Sis V,
tolong sama tolong nak? hehehe....

Dear Lieyda,
sila-sila... jangan malu2.. heheh...

Dear Kak Bui,
sikda header sebelum tok kak.. heheh.. mala jak urang rekomen ngan kamek.. heheh

Dear Nusana,
hahahha.. agaknya la... tp saya memang tak pernah ada header pon dear...=)

hani apandi said... BALAS

hehe.yala kmk nanga blog ktk & kak v simple jak.suka nanga :) tQ okay

ikatankasihku said... BALAS

berwajah baru..ingatkan salah "rumah" tadi....

tapi cantik "wajah" baru ni.nampak ceria...!

AmirFX said... BALAS

Simple header ktk.. Nice..

[sutera kasih] said... BALAS

baruk kmk nk nanyak sapa molah header ktk ya hehe kacak ehhh..simple but kmk suka !!! :)

Newer Post Older Post Home