Thursday, June 9, 2011

Cubalah Untuk Setia

Semalam luch di Dayang Food Corner. Antara tempat fav aku dan kamu untuk makan. Dulu selalu lepak malam kat situ sebab memang mereka de buat platform untuk orang nyanyi kat depan kedai. Seronok di DFC sebab mereka dah jadi macam sebahagian daripada keluarga aku dan kamu.

Masa nak bayar tu, abang mat (pembantu kedai) yang ada kat kaunter,

abang mat : jealous dengan amir..
Aku : err.. Kenapa? Bang mat nak jadi artis jugak ke? *gelak besar*
Abang mat : bukanlah.... *segih*
Aku : habis tu jealous nape plak?
Abang mat : jealous sebab ada perempuan yang setia tunggu amir..
Aku : oh! *speechless*

Setia. Tak pernah ada niat untuk menduakan kamu. Bertali arus yang datang, tapi di hati cuma ada kamu. Prinsip aku senang. Jangan sakitkan hati orang yang kita sayang just because of kita bosan dan perlukan teman berhibur, kalau kita tak nak rasa sakitnya esok hari. Hargai apa yang ada kerana yang akan datang, belum tentu sama atau lebih baik dari apa yang kita miliki sekarang.

P/s : i love u!

7 kata-kata jiwang:

d_tieah said... BALAS

Erkkkkkkkkkk.. Agak terasa.. Bukan x setia tapi still rasa x puas dengan apa yang di dapat.. OMG.. Hehehe..


Entry Terbaru : SPRM Siasat Ketua Menteri Sarawak Berhubung Kes Balak

Hanis MY said... BALAS

sweetnyaa... u guys deserve each other...cpt2lah kawin! eh terover plak... tak sabar nak attend wedding amni tau...

Mommy Fara said... BALAS

Jika masih di luar ikatan, baik pertunangan atau pernikahan.....masa untuk memilih masih terbuka luas. Pasangan hidup yang terbaik adalah:-

-menyayangi dan disayangi
-memahami dan difahami
-menerima dan diterima seadanya

carilah lelaki mulia yang mana mulia itu adalah sanggup membimbing kita yg kotor.

=)

wa khairul onggon said... BALAS

Memang jiwang memang setia hehehe... :)

labulabi said... BALAS

jadilah yang terbaik.hehehe.semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.hehe

Iznie said... BALAS

alahai sweetnye...cumel betul! :D


hope always happy together...


setia! :D

mye said... BALAS

wah ..lol..
tp ssh nk cari psangan yg blh sma2 stia..
huhu

Newer Post Older Post Home