Friday, June 10, 2011

Pertemuan Tak Dirancang

Bersiaran dari D11 Steamboat.

Yang ada follow aku kat twitter mesti tau plan aku dan ztie nak ke sini hari ni. Plan nya cuma aku, ztie dan suami. Tapi sampai je kat steamboat ni terjumpa kak kembojha dan kawannya mama. Mujurlah. Kalau tak memang tak tau la berapa lama akan tunggu. Giler ramai orang.

Rupanya memang ztie ada ajak pun kak kembojha ke sini. Cumanya dia datang awal sebab perlu teman mama untuk appointment. Dan perlu balik awal jugak tanpa sempat jumpa kak sahm dan suami. Wah! Memang seronok. Gathering yang tak dirancang.

Kelakar jumpa kak sahm dan suami. Macam tau-tau je dia kami dok kat mana. Dia call aku, tapi aku tak angkat call sebab tengah rancak berbual ngan ztie. Kak sahm memang happening. Gelak je tengok mereka ni. Aku plak senyum je tersipu-sipu. Oh please. Tak tau kenapa tak bley handle malu bila pertama kali jumpa orang baru. Padahal dalam blog bukan main eh?

Tengok semua pegang bb buat aku rasa nak ada bb jugak satu. Tp handphone yang ada ni nak baling ke mana? Kamuuuuuuu.... Bb satu. Pleaseee... I love u! Hahaha...

Peace! Nak sambung makan. Adios!

5 kata-kata jiwang:

hani apandi said... BALAS

mdam sahm nang happening okay!
lecturer paling sporting, baek & kdak nemiak! rindu ngannya glk!

mOnAlEa said... BALAS

steamboat dekat kuching kah?dekat cney ada ooo

ztie said... BALAS

kak lea.. kat d11... jala. ban hock kch. huhu

btw. konpiden nar juak kak sahm marek ow ngagak meja. hahaha nang ada koneksion nya duak achie ya aie hahahaha

Siti Sahmsiah @ sahm said... BALAS

hani:edeh eh....nang ada...bila kitak org yang poreterz nak g steamboat d11..plan lah owh...

lea: ada hornbill, d11,p d satok ada hetitage..ya jak mek tauk...

ztie:aok, mek duak archie mcm sama jak owh...ada chemistry...lak plan lain gik k...

amni:aok..amni 'supan" makan..alu sik tambah2 agik nya makan kak mek datang lok..pas tok 2nd time jumpa, hope nya sik "supan" gik...kuang kuang kuang

Kembhoja said... BALAS

uitssss...

amni sempat update blog kah???? wahhh.... sambil kopek udang.. sambil update blog? hahahaha..

Newer Post Older Post Home