Sunday, June 19, 2011

Stanza Cinta : Amni

Kan dah kecoh sekejap ada blogger nama amni. Sempat kat fb orang teringat kat aku, kamu. Kat twitter pon sama. Hiks! Ni semua gara-gara stanza cinta heroin dia nama amni. Nak-nak bila hero dia aaron aziz. Harus lepas ni jadi citer fav aku.

Seperti sebelum ni orang sibuk tukar nama jadi elena or seth course of nora elena nyer drama, jap lagi mesti ramai kan yang akan tukar nama jadi amni & irfan. Dah jadi macam fenomena plak. Apapun, jangan la orang ingat aku sengaja mengada-ngada guna nama amni ni sebab stanza cinta. Kelakar!

Bila tadi ada kawan cakap aku macam perangai amni tu, aku tergelak besar. Tak de la sebijik. LOL!! Terkenang kat diri sendiri dulu-dulu, kisah budak johor, budak tahfiz. Tapi itu kisah lama. Tak perlu diungkit di sini kan? Kerana akhirnya aku ada kamu. Mudahan jodoh hingga syurga. Amin.

Aku sempat baca entri lama kat blog ni tadi, kamu. Rindu! Banyak yang ada, banyak jugak yang aku dah save dalam draft. Sambil baca entri, tengok entri kawan-kawan yang menaikkan semangat aku untuk blogging dulu. Ismi huda, mr.noble, usu ijam, s.o.f.i.e, shee, dan ramai lagi yang lain sebenarnya.. Sekarang semua macam dah menyepi. Mungkin masing-masing sibuk macam mana sibuknya aku yang jarang sangat da blogging macam aku d song dulu. Fuhh..

Walau apapun, terima kasih pada yang masih ada di sini. Setia baca dan/atau komen. Anda tahu siapa anda. Especially yang sekarang dah jadi member twitter plak kan? Hiks!

6 kata-kata jiwang:

sukasuki said... BALAS

amni,masa dia panggil aaron aziz dekat MHI jumaat lepas dan ceritakan tentang Heroin bernama Amni,lantas teringat kepada Amni dan blognya. hehehe...sekarang kalau bukak blog Amni,akan bukak in new tabs juga blog Amir Jahari.hehe

Anisa Hang Tuah said... BALAS

nis suke blog amni dr dulu lagi
dari nis dgn blog lama nis
bayang-bayang.

dan nis rindu blog lama nis :'(

kata kila said... BALAS

heheehehe...pemes yu

Aisyah Aina said... BALAS

untung la memang nama amni :)

Amni said... BALAS

dear sukasuki,
hahahaha.. Thanks dear.. Terharu la dengan awak...

Dear anisa,
aah.. Tau.. Tu yang hairan jugak tgk blog anis cam baru.. Nway, thanks dear.. Terharu.. Blog nis pun antra blog wajib amni tau.. =)

dear kila,
hahahaha.. Femes aku, lagi femes ko la..

Dear AA,
hikss.... =p

ainz said... BALAS

Yup..btul ckp amni..ramai yang dah menyepi..termasuk ain sendiri..member2 blog ain yg still aktif lagi amni, nabilah, ila, wawa dan beberapa yg lain..korang mmg blogger tegar..

Newer Post Older Post Home