Wednesday, September 14, 2011

Layan Lagi Gambar Aku?

Bukan perempuan jer ada sikap pelik kan? Lelaki pun sama. Cuma kadang-kadang dek kerana ego, tak sanggup nak tunjukkan. kan? Kan? *sigh*




Situasi 4


Kamu bangun je pagi, kamu terus post something kat facebook kamu. Memang pelik la. Sebab selalunya kamu akan tweet aku. Abaikan apa kamu gelarkan aku. Bila tak tweet ni macam tanda protes je. Jadi aku yang merajuk, senyap je. Sekali sekala tak layan. Err... 1st time berani buat macam ni. Sebab tahu orang sayang kan? Jahat! *amaran: jangan tiru gaya ini*


Situasi 5 

Kamu masih tak tweet jugak. Tak soh call jugak. Tapi aku hantar SMS. Hantar lirik lagu Suara. 

"Suara... dengarkanlah aku. Apa khabarnya, pujaan hatiku.. Aku di sini menunggu nya. Apakah aku di dalam hatinya..." 

Gila jiwang kan? Tapi tak nak mengaku. Nak orang pujuk jugak. Tapi kamu masih jugak tak soh aku call. Oh ya. Hp kamu kena bar. Sebab kamu masa tu tak bayar bil lagi. 



Situasi 6

Last nya aku call jugak. Sebab kamu post something yang bunyi cam jauh hati. Yang perasan, perasan la. Tapi biasanya orang ingat lirik lagu je. Dah nak lewat petang. Tapi kamu senyap je.

Aku : Pelik la.. kalau nak orang call, tweet je la...Orang tunggu la... *kantoi tunggu*

Kamu : Orang merajuk!

Aku : heyyyyyy.... orang yang merajuk. alih-alih dia pun merajuk sama...

Kamu : *gelak* nak merajuk jugak.

Aku : Jahat! Tak aci betul!

Kamu: Hahahahahhahahha.....



Lol! Itu saja. Mana pernah merajuk lama cam gitu. Gila apa. Tapi akhirnya baik-baik jer. Saja nak gedik-gedik sekali-sekala. Tapi serius! Jangan ikut macam tu. Sekali buat mungkin sweet. Dua tiga kali buat kang kena tinggal baru tau! Padan muka la kan? 

Layan lagi gambar. 


Mana satu aku?

11 kata-kata jiwang:

nabilah_2908 said... BALAS

perasan juga statu dia kt FB hari tu... ;)

jap2 nak telengkan kepala jap... :P

wokeh..dah jumpa...tu......yg warna Purple tu....huhu... :)

Hanis MY said... BALAS

my all time fav couple... alamak mana satu amni tatau wuwuwu... nak jumpa live baru best!

Namee Roslan said... BALAS

saya teka!! paling kanan tudung purple kan! :D hehe, amni, pmpuan mmg perangai pelik. suka main tarik2 tali. haha.

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... BALAS

adeh...senget juak palak kak vee nangga gmbr tuk...;0).

AmirFX said... BALAS

Sebelah kanan abis...

marinahunny said... BALAS

akak tau, tudung ungu gelap campur ungu putih sebelah pompuan baju hitam hahaha kan kan kan

aliesha kirana said... BALAS

alaalla..comel la lawan2 majok. hahaha.. last2 sama2 kene pujuk. hihih. alamak amni.. nk bg senget kepala AK eh? hehehe

Anonymous said... BALAS

kmk tauk ktk yg paling ujg sblh kanan

[sutera kasih] said... BALAS

sekali sekala bolehla camya, mun berkala2, ada yg knk tinggal kelak hehe..

na ya ktk shawl pepel sebyum lebar ya, even gambar tebalit, dpt juak kmk cam :P

ainz said... BALAS

aduhh..pening tgk gambar...cantik tudung..beli kat mane,kak? ;p

erolnukman said... BALAS

hehe..baruk nak komen sama ng kak vee ya tek..senget palak kotan nak poret nanggar gmbar tek.last2 laptop d angkat...hahaha..

mun muka2 org 'jodoh nak dekat' ya nang nampak juak...hehehehe

Newer Post Older Post Home