Wednesday, October 12, 2011

Tawaran Hebat Sepanjang Masa

Semalam masa aku ngah sibuk dengan report semua, tiba-tiba aku perasan kat twitter kamu tengah promote something kat facebook. Twitter kamu link ke facebook. Jadi, bila type sesuatu kat facebook, memang terus ke acc twitter kamu. Wahhh... terharu aku.. aku tak serius pun dengan page tu. Sebab semua benda aku buat kat blog jer... 


okey, apa yang tawaran hebatnya?

Ramai yang luar Kuching tanya, kalau nak beli banyak dapat free postage tak? Hem... Aku pun fikir jugak. Kesian pulak kalau nak bagi postage mahal-mahal kan? Tapi kalau aku bagi free postage pulak, macam mana aku nak pusing modal, yer tak? Jadi, aku nak buat WIN-WIN SITUATION. Boleh?

Kalau ada yang dari luar nak beli VCO,

Postage  ke Semenanjung, RM9.00
Postage dalam Sarawak dan Sabah, RM6.00

Aku bagi harga postage tu untuk pembelian SATU hingga TUJUH unit VCO. Kalau beli SATU aku bagi harga tu, kalau beli TUJUH pun harga tu postage nya.  

Setuju? 

Harga SATU unit VCO sepanjang OKTOBER aku jual, RM39.00 sahaja.

Macam mana nak order, just SMS aku kat nombor 016-8789437

Nak tau lebih lanjut tentang VCO, klik SINI

6 kata-kata jiwang:

ch000tz axoera said... BALAS

nak beli ke my pic hwehehehehe.......takde lah suka2 ajer minat

Mama Gee said... BALAS

sana sini tgk org buat sale utk vco ni...teringin gak nk terai...huhu tunggu bonus ujung tawun boleh? hik3

Amni said... BALAS

Dear Axoera,
ti kawen saya jemput la jadi official photographer, boleh? hee...

Dear Mama,
boleh jer ma.. bila2.. =)

Zura said... BALAS

tunang bg support okeylah tue..

[sutera kasih] said... BALAS

selamat maju jaya dear :)


p/s: aok,mggu dpn kmk balit cnun..kmk mok jmpa blogger yg kenal kmk jak la..rs supan indh nk jmpa rami2 haha
ktk mun sik busy, msti dtg k? kelak inform gik :)

Yumida said... BALAS

wah..bez eh..cm mok berbisnes juak asa..mun jd ahli byr brpa la...

entry lambat ritok..terjah sitok lak;

http://umikasum.blogspot.com/2011/10/sayang-awak-semua.html

Newer Post Older Post Home