Thursday, November 3, 2011

Stokist Catalyst VCO Kuching, Sarawak

Secara rasminya, aku sekarang dah jadi Stokis untuk Catalyst Neutraceutical (M) Sdn. Bhd di Kuching, Sarawak. Memang semangat tengok stok sampai tadi. Amboiii... Sekarang dah boleh berniaga sendiri. Ni lah berita yang aku nak kongsi dengan kawan-kawan kat entri lepas. Makan gaji ke berniaga lebih best?

Aku memang takkan tinggalkan kerja yang sekarang. Sebab tu yang aku hempas pulas nak dapat masa degree dulu kan? Cuma sekarang aku nak buat satu kerja lagi yang buat aku lebih seronok dan puas. Seronok dapat kenal ramai orang baru. Seronok dapat share sesuatu untuk kebaikan orang lain... 



This is my card. Amboiii... 




p/s: Nak tau lebih banyak info? Boleh contact aku, 016-8789437.. =)

12 kata-kata jiwang:

Munnafendy said... BALAS

bkl bisneswomen bjaya..insyaAllah =)

Liyana said... BALAS

nak card! hehe

amni, next month plk la nk order lg, heee

Namee Roslan said... BALAS

wah wah. tahniah amni :) ini punca rezeki. hehe

zahidahwahid said... BALAS

wah...best eh...

*mun ada promosi pdh gik...^_^

New Entry: Fobia

Comment je dapat dress percuma

pisau belati said... BALAS

tahniah...moga murah rezeki kamu.

Kathy Tuah said... BALAS

tahniah ktk..smoga terus sukses ^^

erolnukman said... BALAS

wahh...main maju! smoga bjaya...=)
insyaAllah nak order gik pastok..

Amni said... BALAS

dear cikgu erol,
insha allah.. Doakan.. Boleh.. Sila jak order.. Alamat dah ada pa semua, senang.. Hehe..

Dear KT,
makaseh... Amin.... =)

dear PB,
aminnnn... Insha allah.. =)

dear zahidah,
mun urg pernah beli ngan kmk, kmk mmg akan sentiasa berik rega promosi.. Hehe..

Dear namee,
insha allah.. Tu kan.. Punca rezeki berniaga ni.. Hehe..

Dear liyana,
of course sis akan dpt card tu.. Nanti utk order akan dtg k.. =)

.sweet-ants. said... BALAS

wah! dah ada card!! LIKE LIKE!

Yumida said... BALAS

wah...bisnes dh maju ya...congrats.....gerak setapak gik...mek olwes sokong org ita bisnes

RaMa-RaMa Fareeza said... BALAS

Gud2 kelak misal stok mek aben kmk order dr ktk k :)

Anne said... BALAS

Congrats dik:)

Newer Post Older Post Home