Tuesday, December 13, 2011

Kahwin On December

Bukak je komen entri, Checklist untuk Perkahwinan ni, aku terus je tepuk dahi.. alamak! alamak!






Wani - serius nak jadi pengapit?

Sr. Maryam - macam tak percaya kan? hee..

Sis Liyana - ya, insha allah.. terima kasih... =)

Dr. Amirah - heee.. insha allah..

Namee - belum babe.. hee.. tunggu kamu dulu lah kawen.. hee..

miss nied - sudi tak datang kalau amni kawen? hihi...

kiwi - alamak!

ibu iman - nang mena kakak.. kmk rasa kmk pun akan prepare sampe setaun.. nang sik dapat nak molah kerja last minute.. ada stress o...

merahitujambu - err.. kenapa? hihi

paani - belum lagi babe..=p

cik cammy lia - ouch!


Apapun, terima kasih banyak. Doakan. Memang ada plan nak kawen bulan December, tapi belum decide lagi December tahun mana. Hee...

Yang tiga hari lagi tu, anniversary yang ke 3 tahun. 16 December ni la. Eh, orang lain siap dah prepare hadiah bagai. Aku cool je. Memang langsung lupa sebenarnya. Hiks. Tunggu anniversary untuk tunang la. Boleh? kumpul sekali. Lagipun cuma tinggal lebih kurang 2 minggu je lagi. Hopefully, kamu balik lah. Cadangnya nak buat mini gathering untuk supporter kamu. Main bowling pun best kan? Lagi santai..








p/s: wondering... ada ke kawan-kawan blogger yang sudi nak mai kenduri kawen aku dan kamu?

14 kata-kata jiwang:

♥ p a a n i ♥ said... BALAS

haha mestilah nak mai! amni kawen jgn lupe jemput sayeeeeeee

oshinz said... BALAS

nak pegi.. tapi kena kumpul duit dulu. hehe.

TIA OF REVENGE said... BALAS

mena juak,org ingat ktk mok kawen dah. hihi. happy anniversary for both! cepat2 sampey ke jinjang pelamin. hihi. sik lama kmk ke serian, xjaoh gk dr kcg ya. so ada masa boleh jumpa2 :)

Zura said... BALAS

jgn lama2 amni..hehe

Cik Cammy Lia said... BALAS

haha print screen tuh.. ai kat atas.. ingatkan lg 3 ari nk kwen, tetibe je ahaks.. pape pon semoga ape dirncg berjln lncr ye :-)

labulabi said... BALAS

kalu di jemput insyaAllah datang.harap2 ada cuti panjang.hehehe.kmk prepe kawen 4 bulan jak.prepe tunang 2 bulan.dah jodoh nak.bekenalan sik sampe setahun. :)

kata kila said... BALAS

yang penting janji kau yang aku adalah org pertama dikalangan kawan yg tahu tarikh kamuorang kawen ok syg..nak bergembira pada harituuuu tahniah syg

nabilah_2908 said... BALAS

kalau baca sekali..mmg mcm check list kawin Amni...huhu... :)

hmmm...majlis kawin nanti buat kat mana..? kot nak buat kt KL...boleh gak...turun KL..hehe.. :)

miss niedNied said... BALAS

ishh, klau ade rezeki lebeyh mmg sy pegii!!!! heehuuuu :)

ainz said... BALAS

uih...mesti ramai blogger yang menyesakkan umah amni nanti..termasuklah muka ni..(tunjuk kat diri sendiri) dah lama sy tunggu,amni..asik menyebut je..insyaAllah..kalau takde aral, sy akan datang..(cakap macam amni nak kawen tahun depan je kan?)

hihihi...anyway..cepat2 kawen,taw! jgn tunggu lama2..jangan sampai sy dulu yang langsung...lalala.. ;p

Namee Roslan said... BALAS

amni..cepat2 lah kahwin !! :D apa yg ditunggu lg amni. kalau sy, sy dah kahwin dah kot. hehe. betul tunggu saya kahwin ???heheh.

Juliet_iRa~" said... BALAS

hee..nk dtg2..;p

.sweet-ants. said... BALAS

perancangan tu wajib, bkn maknanya dah nk kawen kan? heheh. eh! sabtu ni sy pegi kursus kawen. tp bukan nk kawen lg...perancangan dulu..huhuu

[fArAh aLiAs] said... BALAS

mari baca kisah farah dan my bff. doakan persahabatan kami kekal selamanya.

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/tips-menghadapi-kawan-baik-yang.html

=)

Newer Post Older Post Home