Thursday, December 15, 2011

Jom La Pergi Kuching....

Ini penting untuk aku sebenarnya. Kalau tak keberatan, nak mintak tolong boleh? hee...

Pernah dengar tak Digi Jelajah Desa? Sebelum ni ada beberapa siri mereka ke Pahang, Penang, Kedah, Perak dan Selangor. Jadi, tempat lain, mereka belum pergi lagi. Berkemungkinan akan ada lagi Digi Jelajah Desa yang akan datang, kalau ramai yang undi untuk ada lagi. Cumanya, kali ni, kita boleh undi untuk datang ke tempat kita. Apapun, semuanya masih dalam perancangan dan akan di propose kepada pihak Digi.

Antara yang mungkin akan terlibat adalah, Amir Jahari, Aizat Amdan, Mia Sara (sapa tak kenal si comel ni?), Lisa Surihani, Zizan Raja Lawak, Altimet, Sixth Sense, Dian Nadzir dan mungkin akan ada nama-nama lain. 

Jadi kawan-kawan, nak mintak tolong sikit boleh? Tolong untuk vote je.. Boleh ya... 

Klik kat LINK ini, dan isi ruang yang ada. Boleh ya. 



Terima kasih banyak-banyak.






p/s: Hopefully ramai yang undi pergi Sarawak. 

8 kata-kata jiwang:

kata kila said... BALAS

sarawak??? aku duk perakkkk jauh wei

Amni said... BALAS

Dear Kila,
undi Sarawak la.. hahahahah.... tak pe, undi perak pun boleh.. asalkan ko undi.. hehehe.. thank u.. =0

Liyana said... BALAS

ok dah buat pergi ke kuching, hee

Amni said... BALAS

Dear Sis Liyana,
belum... tu yang sedang undi nak ke kuching.. kalau sis baik ati, meh la tolong undi pergi kuching... hihihihi.....

nabilah_2908 said... BALAS

ok...sy pilih Kuching eh... ;) ;)

Juliet_iRa~" said... BALAS

heee...nak jumpa bakal tunang la tu..heee ;p

MLSC by Rina Isa said... BALAS

Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Namee Roslan said... BALAS

sy pernahke miri je. miri macam takde apa sgt. hehe. tp org kata kuching best :)

Newer Post Older Post Home