Thursday, January 26, 2012

Macam Mana Nak Kurangkan Berat Badan - Kurus dan Sihat

Sebenarnya selama ni aku sedang cari produk yang boleh bantu kamu dan kawan-kawan untuk turunkan berat badan. Bukan saja untuk nampak lebih cantik dan macho, err... tapi untuk kesihatan yang lebih baik. VCO sangat membantu. Cuma aku nak sesuatu yang lebih spesifik. 

Jom try yang ini, Catalyst Fibre Drink


CATALYST NATURAL FIBRE DRINK adalah rumusan terbaru untuk membantu kesihatan sistem penghadaman. Mengandungi fruktan yang merupakan serat buah-buahan yang mudah larut di dalam air. Garam tisu biokimia yang terdapat di dalam Catalyst Natural Fibre Drink bertindak khusus membantu memerangkap gula berlebihan dan dengan itu menurunkan kadar kandungan gula dalam kencing dan darah (sekaligus merawat masalah kencing manis) dan mengikat lemak-lemak dari dalam perut, melancarkan peredaran darah dalam badan dan menyihatkan dan menguatkan jantung.


NATURAL FIBRE DRINK boleh membantu anda untuk mengatasi masalah BERAT BADAN BERLEBIHAN !!
Pengambilan Natural Fibre Drink akan memekatkan isi perut menyebabkan pelepasan ke dalam usus lambat. Proses ini menyebabkan timbulnya rasa kenyang dan selera makan akan menurun. Ia akan membantu mengurangkan berat badan dan menguruskan badan.

Selain itu, ia juga boleh membantu mengatasi masalah KOLESTEROL .
Masalah kolesterol dapat dikurangkan dengan pengambilan Natural Fibre Drink. Ia bertindak dua cara iaitu memecahkan kolesterol supaya mudah dibuang atau dengan menyerap terus kolesterol tersebut. Ia menghalang penyerapan kolesterol dari usus.

** Cara penggunaan CATALYST NATURAL FIBRE DRINK :
1. Satu sachet 1 kali sehari dan dibancuh dengan menggunakan air suam.
2. Selepas mengambil Catalyst Natural Fibre minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari.

Nak order, boleh SMS 016-8789437, email, amnicatalyst@gmail.com @ tweet saja, @CikAmni

8 kata-kata jiwang:

ainz said... BALAS

bagusnye...hurmm...berapa harge dia,ye...sy mampu amalkan vco je skrg..hosmet sy jadi agen, lagi senang sy nak order..hee..

ainz said... BALAS

amni...lupa nak inform..blog sy da tuka address.. www.ainrahim.com sy buat annoucement kat fb je..tak sempat nak bagitau semua.. ;)

Namee Roslan said... BALAS

kakak sy elok beli benda ni. nnti sy suggest kt dia. hehe

beautiful_rose said... BALAS

hehehehhe ini best.
mau cuba.... =p

emy|farid said... BALAS

hrga berapa ni amni?

Amni said... BALAS

Dear emy,
ni harga semenanjung, 59.90.. Tapi saya ada jual pakej.. boleh jimat.. hehehe..

Jue said... BALAS

mcm best jak..sikda effect kah kelak dear?

Amni said... BALAS

Dear Jue,
nya buah-buahan jak.. sikda effect negatif so far.. no worries.. hehe

Newer Post Older Post Home